Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap
29 januari 2018

Winnaars fotowedstrijd Bijbel Dichtbij

Waar sta jij op dit moment in je leven? Dat was de vraag van de fotowedstrijd die hoorde bij het verschijnen van Bijbel Dichtbij. Afgelopen week maakten bijna 150 mensen een foto van waar zij op dat moment stonden. Allemaal maakten zij kans op een exemplaar van Bijbel Dichtbij. Dit zijn de winnaars!

Van boven naar beneden:

  • Ik sta thuis als studerende moeder, gezegend met drie lieve kinderen.
  • Aan het werk: bewaking en beveiliging.
  • Knutselen op zaterdagmiddag!
  • Echt staan kan ik al jaren niet meer. Maar dat betekent niet dat ik niet op veel plekken kom! Genietend op een mooie nazomerdag.
  • Ik sta ondertussen weer met mijn voeten op de grond. Onze zoon is overleden en ik wist niet meer waar ik stond. Nu sta ik weer, in ons huis, op zijn kamer. Met mooie herinneringen.

Over Bijbel Dichtbij

Bijbel Dichtbij helpt je om te ervaren dat de Bijbel in elke levensfase relevant is. In deze editie van de Bijbel in Gewone Taal staan duizenden toelichtingen en toepassingen die lezers helpen om dagelijks de Bijbel te lezen. Bijbel Dichtbij is tot stand gekomen door samenwerking tussen het Nederlands Bijbelgenootschap en de Evangelische Omroep. Kijk voor meer informatie in de NBG-bijbelwebshop.

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.11.20
Volg ons