Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap
26 mei 2020

Nieuw leesplan: samen kerk, samen sterk

Er staat weer een nieuw leesplan online in de Mijn Bijbel app. Ditmaal een samenwerking met stichting Opwekking! In dit leesplan ‘Samen kerk, samen sterk’ leven we toe naar Pinksteren en de Digitale Pinksterconferentie.

Pinksteren: het feest van de Geest die troost, verbindt en waait waarheen Hij wil. Het zijn woorden die in deze tijd extra betekenis krijgen. In samenwerking met Stichting Opwekking biedt het NBG daarom een leesplan aan, waarmee je vanaf donderdag kunt toeleven naar Pinksteren en de Digitale Pinksterconferentie.

Duik in de Bijbelse achtergronden van dit feest en laat je inspireren door meditaties van onder andere Otto de Bruijne, Jurjen ten Brinke, Kees Goedhart en Mirjam Kollenstaart, de hoofdsprekers van de online conferentie Samen kerk, samen sterk.

Om je aan te melden voor het leesplan ga je binnen de Mijn Bijbel app naar het menu. Hier vind je het kopje ‘leesplannen’. Op deze pagina kan je je aanmelden voor het nieuwe leesplan. Heb je de Mijn Bijbel app nog niet? Download ‘m dan hier!

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.14.1
Volg ons