Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap
11 februari 2019

40 dagen | 40 vragen: Hoe leef ik? Wie ben ik? Wat betekent het geloof voor mij?

Hoe leef ik? Wie ben ik? Wat betekent het geloof voor mij? Maak ik bewust tijd om hierover na te denken? Of word ik geleefd door mijn gewoontes en dagelijkse bezigheden?  
 
In de veertigdagentijd staan veel mensen stil bij vragen zoals deze. Ben je hiervoor op zoek naar extra inspiratie vanuit de Bijbel? Laat je dan prikkelen door onze blogs, het digitale leesplan en het boekje daarvan, en het veertigdagenproject van Bijbel Basics. 

Wij hopen dat de verhalen van Jezus in dit materiaal de komende weken met je mee gaan en je tot zegen zijn.

Digitaal leesplan 40 dagen | 40 vragenHet leesplan volgt het Johannes-evangelie, waarin steeds wordt benadrukt dat we God kunnen leren kennen in Jezus. Iedere dag is er een korte uitleg bij een tekst uit het Johannes-evangelie, een vraag om over na te denken en een suggestie om aan de slag te gaan. Schrijf je nu in voor het leesplanVia onze app Mijn Bijbel; download de app, schrijf je in, en ontvang vanaf 6 maart elke ochtend een notificatie op je telefoon of tablet.Via deBijbel.nl; schrijf je in en ontvang vanaf 6 maart elke ochtend een e-mail.
Gratis boekje 40 dagen | 40 vragenVraag hier het leesplan als boekje aan met overdenkingen, bezinningsvragen en leuke doe-opdrachten. U leest in 40 dagen het hele Johannes-evangelie en staat elke dag even stil bij de vragen.
Bijbel Basics veertigdagentijdLaat jezelf en de kinderen door het veertigdagenproject van Bijbel Basics meenemen naar de laatste dagen van Jezus in Jeruzalem.

Met een plattegrond van Jeruzalem en bouwplaten van verschillende plekken in die stad, volgen we Jezus tijdens de belangrijke momenten uit het paasverhaal. Het materiaal voor de kinderdienst kun je ook prima gebruiken als je niet het complete project volgt.
hand-swipe-horizontalSwipe om alle gegevens te zien
Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.16.16
Volg ons