Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

Koop een Bijbel

Vind een Bijbel die bij jou past. Er zijn verschillende mooie edities en diverse vertalingen, voor jong en oud.

Wil je graag Bijbels uitdelen? In de Bijbelwebshop vind je ook laaggeprijsde uitgaven zoals Marcus in Gewone Taal. Zo kun je de Bijbel dichtbij mensen brengen!

Ook Bijbels in andere talen dan Nederlands vind je in onze webshop.

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap brengt de Bijbel dichtbij, sinds 1814. Samen met leden en donateurs maken we het mogelijk dat mensen in binnen- en buitenland de Bijbel ontdekken, ervaren en doorgeven. Dat doen we voor volgende generaties, in andere talen en in nieuwe vormen.

We willen dat mensen in binnen- en buitenland toegang krijgen tot de Bijbel. Want in de Bijbel horen wij Gods boodschap van liefde voor de wereld, die ons in beweging brengt en onze weg verlicht. Als je bij de Bijbelwebshop koopt, help je hieraan mee.

Bijbel vertalen en bijbelvertalingen

De Bijbel is een eeuwenoude tekst die oorspronkelijk werd geschreven in het Hebreeuws en het Grieks. Om de tekst toegankelijk te maken voor meer mensen wordt deze brontekst vertaald. Lees hier hoe vertalingen worden gemaakt en welke afwegingen hierbij nodig zijn geweest.

Wil je meer weten over wat voor boek de Bijbel is en tips over hoe je de Bijbel kunt gebruiken? Neem dan een kijkje bij onze startersgids.

Wil je weten welke manier van Bijbellezen het beste bij jou past, ontdek het met Lees je Bijbel.

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.19.1
Volg ons