Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

Gratis materiaal voor thuis

Nu veel kerken gesloten zijn door het coronavirus, zijn veel mensen op zoek naar extra thuismateriaal om samen met kinderen mee aan de slag te gaan. Speciaal voor de feestdagen stelt het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap extra thuismateriaal ter beschikking voor Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Het materiaal is afkomstig uit bestaand materiaal van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap, waaronder het Bijbelmagazine ALEF, de Samenleesbijbel en de Samenleesbijbel 100 stappen. Het is gratis te downloaden op deze pagina.

ALEF

ALEF was van 2015 tot 2019 hét Bijbelblad voor kinderen van 7 tot 12 jaar. In juni 2019 kwam het laatste nummer van Alef uit. Op deze pagina stellen we een aantal nummers ter beschikking met als thema de Bijbelse feestdagen, zodat kinderen hier op een speelse en laagdrempelige mee aan de slag kunnen gaan.   

SamenleesBijbel

Daarnaast zijn een aantal thematische pagina’s opgenomen uit de SamenleesBijbel en de SamenleesBijbel 100 stappen. De SamenleesBijbel is een gezinsBijbel, vol met weetjes, kaarten, spelletjes, gespreksvragen en liedjes. De SamenleesBijbel 100 stappen is een product in de lijn van de SamenleesBijbel, geschikt voor groepen kinderen vanaf 8 jaar.

Bijbel Basics voor thuis

Onze kindernevendienstmethode Bijbel Basics wordt in veel kerken gebruikt. Nu de kerken gesloten zijn, zien we veel mooie initiatieven ontstaan om op afstand met elkaar kerk te zijn. Wij sluiten daarbij aan: ons Bijbel Basics materiaal is speciaal aangepast om thuis in het gezin te gebruiken.

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.21.9
Volg ons