Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

NBV21 Jongerenbijbel

Dé Bijbel voor jongeren van nu!

Zeer uitgebreide Jongerenbijbel bij de NBV21, met bijdragen die geschreven zijn door een interconfessioneel team van auteurs. De Bijbel verschijnt in samenwerking met de jongerenorganisaties BEAM, HGJB, IJD, MOVE en WAY.

Deze nieuwe Jongerenbijbel helpt jongeren om zelf de Bijbel te lezen en de relevantie van dit boek te ontdekken voor hun eigen leven. De Jongerenbijbel bevat veel extra content zoals themaroutes, personenpagina’s en themapagina’s. Daarmee is deze Jongerenbijbel een gids die je helpt om je mening te vormen over actuele thema’s en te groeien in je geloof.

Uniek aan de NBV21 Jongerenbijbel:

  • Bijbel met veel extra content, zoals themaroutes om je weg door de Bijbel te vinden en je te verdiepen in Bijbelse thema’s.
  • Met personenpagina’s en themapagina’s die aansluiten bij de leefwereld en (geloofs)vragen van jongeren van verschillende leeftijden.
  • Geen pasklare antwoorden, maar handvatten om zelf op zoek te gaan.
  • Bijdragen geschreven door een team van auteurs uit verschillende kerken in Nederland en Vlaanderen, onder wie Bram van Putten, Corine Zonnenberg, Corjan Matsinger, Ilse Visser, Pieter Both, Raymond Hausoul, Stephen van der Leij en Tabitha van Krimpen.
  • Jongerenbijbel bij de nieuwste Bijbelvertaling (NBV21).
  • De inhoud van de Jongerenbijbel sluit aan bij de belevingswereld van jongeren die naar de middelbare school gaan en oudere jongeren.

Gratis downloads

In de nieuwe NBV21 Jongerenbijbel vind je handige themapagina’s, themaroutes, tips en personenpagina’s met onderwerpen waar jongeren vragen over kunnen hebben. De nieuwe Jongerenbijbel is dé reisgids die jongeren op weg helpt om verder over deze thema’s na te denken.

Ga alvast aan de slag met gratis materiaal, thuis of in de kerk of klas.

Wordt donateur en ontvang de Jongerenbijbel gratis

Wij geloven in de kracht van de Bijbel! Daarom gunnen we iedereen een eigen Bijbel, zowel in Nederland en Vlaanderen als wereldwijd.

Doe mee met onze missie en ontvang deze Bijbel als welkomstgeschenk!

Met jouw hulp kunnen we de Bijbel wereldwijd vertalen en verspreiden.

Koop de NBV21 Jongerenbijbel

De nieuwe Jongerenbijbel helpt jongeren om zelf de Bijbel te lezen en de relevantie van dit boek te ontdekken voor hun eigen leven. Door de extra content is deze Jongerenbijbel een gids die je helpt om je mening te vormen over actuele thema’s en te groeien in je geloof.

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.21.9
Volg ons