Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap
Huis van Belle

Belle Bijbel

De Belle Bijbel is de Bijbel in Gewone Taal met veel extra’s speciaal voor meiden, over: Bijbel, Basics, Be, Beauty, Body, Believe en inspirerende vrouwen in de Bijbel. In de Belle Bijbel ontdekken meiden zelf wat de Bijbel voor hun leven betekent. Daarnaast staan er nog meer extra’s in: bijbelleesrooster, achtergrondinfo en testjes. Daarom is deze Bijbel perfect om cadeau te geven aan tienermeiden.

Deze Bijbel ziet er eigentijds uit, en is leuk om te geven voor allerlei momenten in het leven van deze tieners. Denk bijvoorbeeld aan belijdenis of doop, een verjaardag, of als de meiden naar de middelbare school gaan, als afscheidscadeau van de basisschool. De Bijbel heeft een praktische flexibele kaft en mooie afgeronde hoeken. Daarom is hij makkelijk mee te nemen.

Ontwikkeld door het Nederlands Bijbelgenootschap en Huis van Belle.

‘Een echte bijbel speciaal voor mij motiveert me om meer te lezen. Het wordt er echt leuker van!’ Joelle (14)

‘Ik vind Bijbellezen vaak best lastig en de Belle Bijbel maakt het voor mij makkelijker.’ Geertienne (14)

‘Ik ga de Belle Bijbel zeker aanbevelen aan mijn jeugdgroep. Mijn moeder vindt het belangrijk dat ik de Bijbel lees en zal deze waarschijnlijk voor me kopen.’ Danielle (15)

Mijn ouders willen deze bijbel graag voor mij kopen. Ik verheug me erop om elke ochtend en avond hieruit te gaan lezen! Cune (15)

Koop de Bellebijbel in onze webshop

Deze Bijbel ziet er eigentijds uit, en is leuk om te geven voor allerlei momenten in het leven van tienermeiden. Denk bijvoorbeeld aan belijdenis of doop, een verjaardag, of als afscheidscadeau van de basisschool.

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.21.8
Volg ons