Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

Leesplan

Een leesplan zijn een aantal afleveringen die jij iedere dag kunt lezen. Vaak bestaat een aflevering uit een Bijbeltekst, korte overdenking en een vraag om over na te denken. Speciaal voor Ki Een leesplan zijn een aantal afleveringen die jij iedere dag kunt lezen. Vaak bestaat een aflevering uit een Bijbeltekst, korte overdenking en een vraag om over na te denken. Speciaal voor Kind & Bijbel zijn wij een aantal leesplannen aan het ontwikkelen om jou als ouder te inspireren en te helpen bij jouw geloofsopvoeding met de Bijbel. Het eerste leesplan staat al online. De komende tijd zullen meerdere leesplannen volgen. nd & Bijbel zijn wij een aantal leesplannen aan het ontwikkelen om jou als ouder te inspireren en te helpen bij jouw geloofsopvoeding met de Bijbel. Het eerste leesplan staat al online. De komende tijd zullen meerdere leesplannen volgen.

Leesplan: Gods hart voor kinderen

Gods hart is vol van liefde voor kinderen. Kinderen zijn belangrijk voor God. Als mensen kunnen we soms het idee hebben dat we kinderen voornamelijk aan het opvoeden en opleiden zijn om later, als ze volwassen zijn, een rol van betekenis te spelen. Maar God kijkt anders. Voor God zijn kinderen nú al belangrijk.

In dit leesplan kijken we gedurende tien dagen hoe verschillende Bijbelgedeeltes ons Gods hart voor kinderen laten zien. We hopen dat dit leesplan je helpt om met een vernieuwde blik naar kinderen te kijken en je bewust te worden van hun grote waarde. Veel leesplezier toegewenst!

Dit leesplan is ontwikkeld door Imke Wijnhorst van Stichting Gezinsfundament

Dit leesplan en alle andere leesplannen vind je in de gratis app Mijn Bijbel. Download de app, schrijf je in voor dit leesplan en ontvang elke dag een notificatie met de nieuwste aflevering!

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.18.8
Volg ons