Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

Ontdek debijbel.nl?

De Bijbel dicht bij mensen brengen. Dat is de missie van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap. Dat doen we onder meer met deze website en Mijn Bijbel app.

Iedereen kan zo de Bijbel lezen in onder meer de Nieuwe Bijbelvertaling en de Bijbel in Gewone Taal. Even een tekst opzoeken, in de kerk meelezen of aan tafel een Bijbelgedeelte lezen: dat doe je voortaan heel eenvoudig op je smartphone of tablet.

Gratis account

Wil je dieper in de wereld van de Bijbel duiken en je leeservaring persoonlijk maken? Maak dan een gratis account aan. Hiermee kun je:

  • 4 extra Bijbelvertalingen (Groot Nieuws Bijbel, Staten Vertaling 1977, NBG51, Willibrord)
  • Vergelijk Bijbelvertalingen
  • Luister naar audiobijbels
  • Aantekeningen/markeringen/kopiëren

Upgrade account

debijbel.nl en Mijn Bijbel app zijn alleen mogelijk dankzij de steun van leden en donateurs. Steun daarom het Nederlands Bijbelgenootschap met een bijdrage van ten minste € 30,- per jaar.

Als dank voor je steun krijg je een mooi welkomstgeschenk en toegang tot allerlei extra’s op debijbel.nl: 20+ Bijbelvertalingen – inclusief bronteksten – en nog meer achtergrondinformatie, studie-aantekeningen en Bijbelstudies.

Ben je al lid, maar heb je nog geen account op debijbel.nl? Maak dan een account aan via de ‘Registreren’ knop rechtsboven in het menu. Registreer met hetzelfde e-mailadres waarmee je NBG-lid bent geworden om automatisch plus-toegang te krijgen.

Oma en kleindochtere lezen Bijbel

Word donateur

Word nu donateur en geef de rijkdom van de Bijbel door! Ontvang een Bijbel naar keuze als geschenk en toegang tot BIJBEL+

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.21.9
Volg ons