Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

Blijf in mij geloven

Bijbeltekst(en)

10Omdat u trouw bent gebleven aan mijn gebod om stand te houden, zal Ik u ook trouw zijn wanneer binnenkort overal op aarde de tijd van de beproeving aanbreekt, als de mensen die er leven op de proef worden gesteld. 11Ik kom spoedig. Houd vast aan wat u hebt, dan zal niemand u de lauwerkrans kunnen afnemen.

12Wie overwint maak Ik tot een zuil in de tempel van mijn God. Daar zal hij voor altijd blijven staan. Ik zal op hem de naam schrijven van mijn God en van de stad van mijn God, het nieuwe Jeruzalem, dat bij mijn God vandaan uit de hemel zal neerdalen, en ook mijn eigen nieuwe naam. 13Wie oren heeft, moet horen wat de Geest tegen de gemeenten zegt.”

Openbaring 3:10-13NBV21Open in de Bijbel

Vraag

Vind jij het moeilijk om vol te houden in je geloof? Wie kan jou helpen als je het moeilijk vindt? En hoe kun jij andere mensen helpen om vol te houden in hun geloof?

Dit was de laatste aflevering van dit leesplan. Wij zouden het erg waarderen als je ons <a href=”https://www.bijbelgenootschap.nl/mijn-bijbel-leesplan-feedback/?leesplan=geloof” target=”_blank” rel=”noopener”>laat weten wat je er van vond</a>.

Met dit leesrooster wil het Nederlands Bijbelgenootschap de Bijbel dichtbij brengen. Samen met onze leden en donateurs maken we het mogelijk dat mensen in binnen- en buitenland de Bijbel ontdekken, ervaren en doorgeven. Dat doen we voor volgende generaties, in andere talen en in nieuwe vormen. Wij hebben dit rooster gemaakt omdat de Bijbel kan zorgen voor momenten van rust in het dagelijks leven. De Bijbel is ook een bron van kennis, en geeft mensen troost en hoop. Het Nederlands Bijbelgenootschap wil op deze manier de Bijbel dichtbij brengen.

Samen met onze leden en donateurs maken we het mogelijk dat mensen in binnen- en buitenland de Bijbel ontdekken, ervaren en doorgeven. Dat doen we voor volgende generaties, in andere talen en in nieuwe vormen. Steun ons werk en krijg Bijbel Dichtbij cadeau!

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.18.8
Volg ons