Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap
8 juni 2017

Ontdek het op debijbel.nl

​De Bijbel dicht bij mensen brengen. Dat is de missie van het Nederlands Bijbelgenootschap, en dat doen we onder meer met deBijbel.nl. Iedereen kan hier direct de Nieuwe Bijbelvertaling en de Bijbel in Gewone Taal lezen. Vanaf je computer, op je tablet of op je smartphone. Even een tekst opzoeken, tijdens een dienst meelezen op je smartphone, of aan tafel een Bijbelgedeelte lezen: dat doe je eenvoudig en snel op deBijbel.nl.

Gratis account

Wil je dieper de wereld van de Bijbel induiken, en je leeservaring persoonlijk maken? Maak dan een account aan. Hiermee kun je makkelijk je eigen aantekeningen en markeringen bijhouden, je favoriete lettertype kiezen en ontdek je bovendien allerlei extra achtergrondinformatie, afbeeldingen en kaarten over Bijbelse onderwerpen. Daarnaast lees, doorzoek en vergelijk je met een gratis account vier extra Bijbelvertalingen.

deBijbel.nl | plus

deBijbel.nl kunnen wij alleen mogelijk maken dankzij de steun van leden en donateurs. Wil jij meehelpen met het vertalen en verspreiden van de Bijbel, in Nederland en wereldwijd?  Als dank voor je steun krijg je op deBijbel.nl toegang tot allerlei extra’s. 20+ Bijbelvertalingen – inclusief bronteksten -, nog meer achtergrondinformatie, en de mogelijkheid om eenvoudig teksten te kopiëren.

Met uw steun kan het Nederlands Bijbelgenootschap:
* De Bijbel vertalen en verspreiden in Nederland
* 750+ Bijbelprojecten wereldwijd steunen
* De Bijbel doorgeven aan nieuwe generaties
* De Bijbel online aanbieden

Als dank voor uw bijdrage, ontvangt u – naast toegang tot een plusaccount op deBijbel.nl – een Bijbel cadeau.

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.20.15
Volg ons