Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

Het grote Bijbel zoekboek

In Het grote Bijbel Zoekboek vind je acht mega-zoekplaten over bekende verhalen uit de Bijbel. In elke plaat heeft Marijke ten Cate heel veel verschillende scenes uit Bijbelverhalen verwerkt. Kijk samen naar de schitterende illustraties vol details, praat over de verhalen die je ziet en ontdek elke keer weer iets nieuws!

De acht megazoekplaten van Marijke ten Cate zitten boordevol Bijbelse scènes. Meer dan 75 verhalen zijn terug te vinden in kleurrijke platen vol Bijbelse details met humor. De Zoekbijbel is opgebouwd rond de verhalen van bekende Bijbelse personen: Adam & Eva, Jakob, Jozef, Mozes, David, Ester, Jezus en Petrus.

Speciaal voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. Juist deze leeftijdsgroep vindt het superleuk om te zoeken naar personen en voorwerpen. De manier om interactief met de Bijbel bezig te zijn maakt dit Zoekboek tot een succes, leuk voor zowel jou als je kind. De stevige uitvoering met afgeronde hoeken is bestand tegen urenlang zoeken.

De Bijbelse scènes uit de Prentenbijbel van Marijke ten Cate zijn herkenbaar en bieden daardoor voor ouders en opvoeders een kans om op basis van de illustraties de verhalen zelf te vertellen. ‘Je blijft ontdekkingen doen op deze prachtige zoekplaten leefwereld van de kinderen te brengen.’

Tineke Verhoeff, vormgever

Over Marijke ten Cate

Marijke ten Cate illustreerde meer dan 100 kinderboeken. Voor het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap illustreerde ze onder andere de bekende Prentenbijbel.

Benieuwd naar ander werk van Marijke ten Cate? Bekijk dan de Prentenbijbel.

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.21.9
Volg ons