Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap
17 december 2018

Update Mijn Bijbel

Met onze Bijbelapp Mijn Bijbel lees je de Bijbel, of je nu in de kerk bent, thuis of onderweg. Met Mijn Bijbel heb je de Bijbel dichtbij, altijd en overal. Zo heb je de meest gelezen vertalingen van Nederland altijd bij je.

Voor de app is nu een update beschikbaar. Deze nieuwe versie bevat leesplannen, heeft een verbeterde zoekfunctionaliteit, is te gebruiken op de iPad en heeft allerlei handige verbeteringen. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.


Herziene Statenvertaling

De Herziene Statenvertaling is als brug tussen de Statenvertaling en de lezer van nu een geliefde Bijbelvertaling in Nederland. Deze wordt op deBijbel.nl, naast de Nieuwe Bijbelvertaling en de Bijbel in Gewone Taal, dan ook veel gelezen. We zijn dan ook blij dat we samen met Royal Jongbloed en de Stichting HSV deze vertaling vanaf vandaag kunnen aanbieden in Mijn Bijbel. Zie voor meer informatie deBijbel.nl/hsv.

Bijbellezen, ook offline

Na het downloaden van de vernieuwde app Mijn Bijbel kun je meteen beginnen met het lezen van de NBV, BGT en HSV. Om deze vertalingen te kunnen downloaden om offline te lezen log je in met jouw deBijbel.nl-account of maak je een gratis account aan. Ook om de andere 4 vertalingen te kunnen lezen en downloaden heb je een account nodig.

In de app Mijn Bijbel zijn de volgende Bijbelvertalingen beschikbaar:

  • Nieuwe Bijbelvertaling (NBV)
  • Bijbel in Gewone Taal (BGT)
  • Herziene Statenvertaling (HSV)
  • Groot Nieuws Bijbel
  • NBG 1951
  • Statenvertaling
  • Bibel (Friese vertaling)

Opnieuw inloggen en downloaden

Door deze update word je automatisch uitgelogd. Ook als je hiervoor ingelogd was, moet je na deze update opnieuw inloggen. Na het downloaden van de vernieuwde app Mijn Bijbel moeten de vertalingen opnieuw gedownload worden, dit kan gemakkelijk. Om de vertalingen ook offline te kunnen raadplegen, moet je twee stappen zetten: 1. Inloggen, 2. Downloaden. Inloggen doe je via het menu met je deBijbel.nl account. Heb je geen deBijbel.nl account? Maak dan eenvoudig in de app een gratis account aan. Om te downloaden ga je via het menu naar ‘vertalingen’, zet het vinkje (in het bolletje) aan op de vertaling die je wil downloaden en druk op de blauwe downloadknop om de vertaling ook offline beschikbaar te maken.

Download de gratis app Mijn Bijbel

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.21.9
Volg ons