Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap
25 januari 2018

40 Dagen Lucas: Toeleven naar Pasen

Veertig dagen lang kun je luisteren naar het Lucas-evangelie op deBijbel.nl. In dit evangelie wil Lucas zijn luisteraars vertellen wie Jezus is en hij wil de boodschap van Jezus doorgeven. Wie zich aanmeldt, kan van Aswoensdag tot en met Pasen het leven van Jezus op de voet volgen via veertig podcasts uit het Lucas-evangelie.

​Je kunt iedere dag kiezen of je naar het dagelijkse Bijbelfragment wil luisteren (veertig podcasts) of de Bijbel wil lezen. Elke dag is er naast de Bijbeltekst ook een bezinningsvraag toegevoegd om die dag over na te denken.

Wat kun je verwachten?

Vanaf Lucas 3:1 gaan we door het hele evangelie heen. Op elke dag, behalve zondag, kun je luisteren naar een Bijbelgedeelte uit de Nieuwe Bijbelvertaling. Je kunt er ook voor kiezen om elke dag te lezen uit één van onze andere vertalingen. En elke dag is er ook een vraag bij om mee te nemen en over na te denken. Op de zondag is er een korte inleiding op de hoofdstukken die in de komende week gelezen zullen worden.

Doe mee

Meld je aan en ontvang vanaf Aswoensdag (14 februari) tot en met Pasen iedere ochtend een e-mail met de Bijbeltekst en een vraag om over na te denken. Luister naar Lucas.

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.21.9
Volg ons