Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

Waar zijn de knoppen ‘Persoonlijke inspiratie’, ‘Kindermateriaal’ en ‘Achtergronden bij de Bijbel’ gebleven?

Deze knoppen stonden eerst op de homepage. We hebben het overzichtelijker gemaakt. De knoppen vindt u nu in het menu. Zo zijn ze vanaf elke van de website te bereiken.

Persoonlijke inspiratie

  • Klik in het menu op ‘Gebruik de Bijbel’, en kies één van de pagina’s onder ‘Dagelijkse inspiratie’. Hier vindt u bijvoorbeeld de dagelijkse Bijbeltekst en Dagvers, onze dagelijkse Bijbelpodcast.
  • Klik in het menu op ‘Gebruik de Bijbel’, en kies één van de pagina’s onder ‘Meer inspiratie’. Hier vindt u verzamelpagina’s met bijvoorbeeld blogs, artikelen over starten met de Bijbel, en informatie over de verschillende Bijbelvertalingen.

Kindermateriaal

  • Klik in het menu op ‘Gebruik de Bijbel’, en kies één van de pagina’s onder ‘Bijbellezen met kinderen’. Hier vindt u verzamelpagina’s met tips voor Bijbellezen met kinderen.
  • Klik in het menu op ‘Gebruik de Bijbel’, en kies één van de pagina’s onder ‘Materiaal voor kinderen en jongeren’. Hier vindt u onder andere cartoons, illustraties en informatie over onze kindernevendienst Bijbel Basics.
  • Klik in het menu op ‘Bijbel Basics’. U komt nu op de Bijbel Basics omgeving. Maak gratis een Bijbel Basics account aan en download eenvoudig materiaal om in de kindernevendienst te gebruiken.

Achtergronden bij de Bijbel

  • Klik in het menu op ‘Achtergronden’. Hier vind u allerlei achtergrondinformatie, bijvoorbeeld over het Christelijk geloof, kunstwerken en artikelen over Bijbelvertalingen.

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.13.13
Volg ons