Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

Ik wil achtergrondinformatie opzoeken

Gericht zoeken

Als je gericht op zoek bent naar informatie, dan kun je dat het beste doen vanuit het zoekscherm. Je kunt het zoekscherm openen door te klikken op het zoek-icoontje

in de menubalk bovenaan het scherm. Om alleen te zoeken in de achtergrondinformatie haal je de vinkjes weg bij ‘Pagina’s’ en bij ‘Berichten’ en laat je alleen het vinkje bij ‘Achtergrondinformatie’ staan. Voer het woord in waarop je wilt zoeken en klik op het zoekicoontje. Aan de rechterkant van het scherm zie je de artikelen die gevonden zijn; aan de linkerkant zie je Bijbelteksten waarin het zoekwoord voorkomt. Wil je alleen de achtergrondartikelen zien, klik dan op het tabblad Achtergrondinfo. Je opent een artikel door erop te klikken.

Rondkijken

Klik in het menu op het pijltje achter ‘Achtergronden’. Je ziet een overzicht van rubrieken, bijvoorbeeld ‘Kennis en achtergronden’, met bijbehorende thema’s zoals ‘Bijbelse personen’ en ‘Kaarten & plaatsnamen’. Klik op het thema waar je meer over wilt weten. Je krijgt nu een overzicht van alle beschikbare artikelen over dit thema.

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.13.9
Volg ons