Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap
9 februari 2017

Veertigdagentijd: lees Marcus met het leesrooster van debijbel.nl

De veertigdagentijd is een tijd van bezinning. Het Nederlands Bijbelgenootschap wil je daarbij helpen met het digitale leesrooster van deBijbel.nl. Meld je aan en laat je door de evangelist meenemen naar het leven, de dood en de opstanding van Jezus.

​In het evangelie volgens Marcus draait het steeds om één vraag: Wie was hij? En aan wie maakt hij zijn identiteit bekend? Regelmatig zie je in Marcus mensen kijken naar Jezus, zonder dat ze begrijpen wie hij werkelijk was. Maar soms is er een moment van openbaring, en zien mensen iets van de nieuwe wereld waarin Jezus koning is.

Het leesrooster van deBijbel.nl neemt je tijdens de veertigdagentijd mee door het Marcus-evangelie. Vanaf 1 maart tot en met Eerste Paasdag (uitgezonderd de zondagen) ontvang je per e-mail een Bijbeltekst en toepassing. Je kunt daarbij eenvoudig doorklikken naar meer informatie en leessuggesties op deBijbel.nl.

Schrijf je nu in voor het digitale leesrooster van deBijbel.nl. Lees in veertig dagen het evangelie volgens Marcus van a tot z, en ontdek ‘het geheim dat de wereld moet weten’.

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.13.13
Volg ons